Tervetuloa tutustumaan lähiöareenan tuloksiin!

Tervetuloa Mellunkylän lähiöareenan tulosten kommentointisivustolle!

Decarbon-Home -hankkeen kevään 2023 järjestämässä areenassa etsittiin keinoja vähähiilisen asumisen edistämiseen lähiöissä tarkastelemalla erityisesti Kontulan ja Mellunmäen lähiöitä. Työssä rakennettiin kaksi muutospolkua, jotka kuvaavat tarvittavia toimia esimerkiksi arjen, kaupunkisuunnittelun ja politiikan näkökulmista.

Pääset tutustumaan polkujen ydinajatuksiin ja tarkempiin askeliin ylävalikon välilehdillä. Jokaisella sivulla on myös tarkentavia kysymyksiä ja kommenttikenttä, joiden avulla voit tuoda oman näkemyksesi tuloksista. Vastauksia käytetään Decarbon-Homen hankkeen tutkimustyössä vähähiilisen asumisen edistämiseksi Suomessa.

Seuraava

Tietojen käyttö

Dokumentoimme kommentit ja keskustelun tutkimuskäyttöön Mellunkylän lähiöareenan analyysityön tueksi. Kaikkea materiaalia käsitellään anonyymisti, eli mahdolliset nimitiedot poistetaan aineistosta ennen analyysiä. Kaikkien materiaalien säilyttäminen tapahtuu järjestävien organisaatioiden hallussa. Sinulla on oikeus pyytää nähtäväksi sinua koskettavat materiaalit ja pyytää niiden poistamista. Lue lisää tietosuojasta täältä. 

Tietosuojailmoitus: https://docs.google.com/document/d/1zI2H6K1zfSWPlyBaLrIdZ_f9KDUSzJqGgfkYGI3Lhew/edit?usp=sharing